0599 - 581847

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Onze werkwijze

Home   »   Werkwijze

Een vast, flexibel en betrouwbaar schoonmaakteam voor het beste resultaat

Denkt u er al een tijd aan om de schoonmaak uit te besteden? Misschien bent u zelfs ontevreden over uw huidige dienstverlener… Om welke reden dan ook, u kunt altijd bij ons een intake gesprek aanvragen. We komen vrijblijvend bij u langs en uiteraard willen wij voor u best het één en ander in kaart brengen.

Gedegen en professionele schoonmaak

Als u ervoor kiest om met ons samen te werken, kunt u rekenen op een gedegen en professionele schoonmaak. In goed overleg ontwikkelen we een totaalplan voor uw regelmatige en/of eenmalige schoonmaakklus. U heeft altijd de beschikking over een vast schoonmaakteam, een meerwaarde die zich uit tijdens de schoonmaak.

Alleen het beste! Wij werken daarom samen met Alpheios

Ons team werkt alleen met de beste en professionele schoonmaakmiddelen en -producten. Wel zo schoon en zowel goed voor de mens als het milieu. In samenwerking met Alpheios zijn we constant bezig met door ontwikkelen van directe en duurzame oplossingen, die resulteren in een positief effect. Ons motto: verder gaan dan enkel schone werkplekken, ramen en vloeren.

Niet tevreden?

Niet tevreden of heeft u zelfs een klacht over onze dienstverlening? Schroom niet en laat het ons weten. We willen graag de klus naar wens klaren en aan uw verwachting voldoen. Is het niet schoon genoeg? Dan maken we het gewoon schoner. Een open, eerlijk en transparant beleid is het streven van Schoonmaakbedrijf Hazenberg.

Bekijk hier

Onze zekerheden

N
Goede en gedegen schoonmaak
N
Flexibele en openlijke dienstverlening
N
Eerlijke en transparante tarieven
N
Betrouwbaarheid en professionaliteit

Onze klanten vertellen

Uitstekend
Gebaseerd op 8 recensies
Jessica Doek
Jessica Doek
07/07/2021
Ik vind het een leuk bedrijf. Ik kom zeker nog een keer terug.
Alex Visser
Alex Visser
18/12/2020
Goed schoonmaakteam, werkt netjes en vakkundig
Chris Huizing
Chris Huizing
06/07/2019
Goede service