0599 - 581847

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Onze diensten

Home » Diensten

De schoonmaak uitbesteden?

Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakteam? Een team met kwalificaties en veiligheidscertificering? Als ondernemer, pandbeheerder of woningbouwcorporatie bent u bij Schoonmaakbedrijf Hazenberg aan het juiste adres. Waar u altijd van op aan kunt en gedegen voor u schoonmaakt.

Dagelijkse schoonmaak

Behoefte aan een dagelijkse schoonmaak? Dagelijks komen wij dan bij u langs om schoon te maken. Hoe ingewikkeld of complex uw schoonmaakopdracht ook is, we gaan graag de uitdaging aan. Wat schoon is, moet schoon blijven.

Lees meer >>

Periodieke reiniging

Behoefte aan een periodieke reiniging? Dagelijks, wekelijks, per kwartaal of één keer per jaar? Hoe ingewikkeld of complex uw schoonmaakopdracht ook is, we gaan graag de uitdaging aan. Wat schoon is, moet schoon blijven.

Lees meer >>

Glasbewassing

De ramen van uw pand, school of kantoor er weer spik en span uit laten zien? Wij poetsen en boenen graag voor u. Een klus op hoogte? Geen enkel probleem, hiervoor hebben we ladders en een hoogwerker tot onze beschikking.

Lees meer >>

Vloeronderhoud

Voor allerlei bedrijven, scholen en instellingen verrichten wij vloeronderhoud werkzaamheden. Hierdoor zijn we ervaren en bekend met allerlei verschillende typen vloeren. Ons devies is dan ook: zorg dragen voor uw vloer. 

Lees meer >>

Specialistische reiniging

Heeft u een speciale of complexe schoonmaakklus? Laat het ons weten, we staan u graag te woord. Ook voor een ander soort schoonmaak. Desgewenst kunnen we u voorzien van een eerlijk en meedenkend advies.

Lees meer >>

Dakgoot schoonmaak

De dakgoten van uw pand, school of kantoor weer spik-en-span eruit laten zien? Wij poetsen en boenen graag voor u. Een klus op hoogte? Geen enkel probleem, hiervoor hebben we ladders en een hoogwerker tot onze beschikking.

Lees meer >>

Heeft u vragen over onze dienstverlening?