Schoonmaakdiensten Hazenberg

Glazen wassen of een andere schoonmaakklus?

Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakteam? Een team met kwalificaties en veiligheidscertificering? Als ondernemer, pandbeheerder of woningbouwcorporatie bent u bij Schoonmaakbedrijf Hazenberg aan het juiste adres. Waar u altijd van op aan kunt en gedegen voor u schoonmaakt. Wij bieden u onder andere de volgende diensten:

Periodieke en dagelijkse schoonmaak

Behoefte aan een periodieke reiniging? Dagelijks, wekelijks, per kwartaal of één keer per jaar? Hoe ingewikkeld of complex uw schoonmaakopdracht ook is, we gaan graag de uitdaging aan. Wat schoon is, moet schoon blijven. Meer weten wat wij op het gebied van periodieke en dagelijkse schoonmaak kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Glazen wassen en dakgoot schoonmaak

De ramen en de dakgoten van uw pand, school of kantoor weer spik-en-span eruit laten zien? Schoonmaakbedrijf Hazenberg poetst en boent graag voor u. Een klus op hoogte? Geen enkel probleem, hiervoor hebben we ladders en een hoogwerker tot onze beschikking. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Vloer reinigen en -onderhoud

Voor allerlei bedrijven, scholen en instellingen verrichten wij vloeronderhoud werkzaamheden. Hierdoor zijn we ervaren en bekend met allerlei verschillende typen vloeren. Ons devies is dan ook: zorg dragen voor uw vloer. Meer weten wat voor dienstverlening wij uw vloeren kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op!

Specialistische en ander soort reiniging

Heeft u een speciale of complexe schoonmaakklus? Laat het ons weten, we staan u graag te woord. Ook voor een ander soort schoonmaak. Desgewenst kunnen we u voorzien van een eerlijk en meedenkend advies. Meer weten wat wij op het gebied van complexe schoonmaakklussen voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Schoonmaakbedrijf Hazenberg
Nomdenweg 2e
Postbus 31
9560AA Ter Apel

Telefoon: 0599-581847
Fax: 0599-587847
E-mail: info@hazenberg.net


Dagelijkse schoonmaak

Periodieke reiniging


Glasbewassing

Vloeronderhoud


Specialistische reiniging

Dakgoot schoonmaak

Contact

Bij u schoonmaken?

Met een flexibel, betrouwbaar en vast team maken wij het gewoon schoon!

Schoonmaakbedrijf Hazenberg
Hazenberg schoonmaakbedrijf