Een vast, flexibel en betrouwbaar schoonmaakteam voor het beste resultaat

Schoonmaken met de beste producten

Denkt u er al een tijd aan om de schoonmaak uit te besteden? Misschien bent u zelfs ontevreden over uw huidige dienstverlener… Om welke reden dan ook, u kunt altijd bij ons een intake gesprek aanvragen. We komen vrijblijvend bij u langs en uiteraard willen wij voor u best het één en ander in kaart brengen.

Schoonmaakbedrijf Hazenberg: Gedegen en professionele schoonmaak

Als u ervoor kiest om met ons samen te werken, kunt u rekenen op een gedegen en professionele schoonmaak. In goed overleg ontwikkelen we een totaalplan voor uw regelmatige en/of eenmalige schoonmaakklus. U heeft altijd de beschikking over een vast schoonmaakteam, een meerwaarde die zich uit tijdens de schoonmaak.

Alleen het beste! Wij werken daarom samen met Alpheios

Ons team werkt alleen met de beste en professionele schoonmaakmiddelen en -producten. Wel zo schoon en zowel goed voor de mens als het milieu. In samenwerking met Alpheios zijn we constant bezig met door ontwikkelen van directe en duurzame oplossingen, die resulteren in een positief effect. Ons motto: verder gaan dan enkel schone werkplekken, ramen en vloeren.

Niet tevreden?

Niet tevreden of heeft u zelfs een klacht over onze dienstverlening? Schroom niet en laat het ons weten. We willen graag de klus naar wens klaren en aan uw verwachting voldoen. Is het niet schoon genoeg? Dan maken we het gewoon schoner. Een open, eerlijk en transparant beleid is het streven van Schoonmaakbedrijf Hazenberg. 

Schoonmaakbedrijf Hazenberg
Nomdenweg 2e
Postbus 31
9560AA Ter Apel

Telefoon: 0599-581847
Fax: 0599-587847
E-mail: info@hazenberg.net


Dagelijkse schoonmaak

Periodieke reiniging


Glasbewassing

Vloeronderhoud


Specialistische reiniging

Dakgoot schoonmaak

Contact

Bij u schoonmaken?

Met een flexibel, betrouwbaar en vast team maken wij het gewoon schoon!

Schoonmaakbedrijf Hazenberg
Hazenberg schoonmaakbedrijf