0599 - 581847

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Specialistische reiniging

Home » Diensten » Specialistische reiniging

Een reinigingsklus uitbesteden?

Heeft u een speciale of complexe schoonmaakklus? Laat het ons weten, we kijken graag naar wat we voor u kunnen betekenen. Elke klus is anders en vergt andere speciale technieken. Met onze jarenlange ervaring bieden wij een passende oplossing voor elke schoonmaakklus. Want wij zeggen altijd: wat schoon is, moet schoon blijven.

Wat valt onder een specialistische reiniging?

We noemen een schoonmaakklus een specialistische reiniging als een ruimte wordt schoongemaakt volgens bepaalde richtlijnen en procedures. Dit kan voorkomen in bijvoorbeeld een zorginstelling. Daarnaast kunt u bij specialistische schoonmaak ook denken aan het reinigen van gevels of het verwijderen van graffiti. Heeft u een andere schoonmaakklus? Laat het dan gerust weten.

Specialistische reiniging uitbesteden

De medewerkers van Schoonmaakbedrijf Hazenberg zijn gecertificeerd en weten aan welke regels en procedures zij moeten voldoen. Hierdoor garanderen we een goede reiniging en desinfectie van uw ruimtes, uiteraard volgens brancherichtlijnen.

Voordelen schoonmaak uitbesteden

  • Het vergt u geen extra kennis of ervaring
  • Tijd besparen
  • Eerlijke tarieven
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Betrouwbaar

Neem contact op voor de mogelijkheden

Heeft u een specialistische schoonmaakklus? Aangezien wij gevestigd zijn in Ter Apel kunt u in zowel Groningen en Drenthe op ons rekenen. Wij bieden zowel dagelijkse als periodieke schoonmaak. Neem contact op bij vragen of bel ons op 0599 – 581 847 om de mogelijkheden te bespreken. Bovendien komen we vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.