0599 - 581847

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Periodieke reiniging

Home » Diensten » Periodieke reiniging

Uw pand geregeld laten reinigen?

Het is belangrijk om een werkplek, woning of openbare ruimte regelmatig volledig schoon te maken. Maar toch schiet een grote schoonmaakbeurt er vaak nog wel eens bij in. Wilt u uw huis, kantoor of praktijk periodiek laten reinigen? De medewerkers van Schoonmaakbedrijf Hazenberg zorgen voor nauwkeurig en vakkundig schoonmaakwerk. Of u ons nu dagelijks, wekelijks of per kwartaal wilt inschakelen: we gaan met plezier voor u aan de slag.

Periodieke reiniging van uw kantoor, woning of winkel

Door uw pand regelmatig schoon te maken, zorgt u voor een gezonde leef- en werkomgeving. Voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers. Komt u zelf niet aan schoonmaken toe? Of laat u dit liever over aan professionals? Schakel dan onze hulp in. Onze schoonmakers maken kantoren, scholen, praktijken en woningen schoon in Groningen, Drenthe en omgeving.

Waarom periodieke reiniging uitbesteden?

Periodieke reiniging zorgt voor een hygiënische omgeving, maar het vergroot ook de levensduur van een gebouw, vloer of meubels. Door ruimtes periodiek te onderhouden krijgen bacteriën en vuil geen kans om te verspreiden.

Voordelen inschakelen Schoonmaakbedrijf Hazenberg

  • Bespaar tijd
  • Uw pand wordt nauwkeurig en vakkundig schoongemaakt
  • Een vast schoonmaakteam
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
  • Eerlijke tarieven

Neem contact op met Schoonmaakbedrijf Hazenberg

Wilt u een schone en gezonde leef- of werkomgeving creëren? In overleg ontwikkelen we een totaalplan voor uw regelmatige schoonmaakklus. Vragen over periodieke schoonmaakwerkzaamheden in Groningen en Drenthe? Neem gerust contact op of plan een intakegesprek via onze website.