0599 - 581847

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Glasbewassing

Home » Diensten » Glasbewassing

Het schoonmaken van uw ramen uitbesteden?

Kunnen uw ramen wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Schakel dan onze professionele glazenwassers in. Wij zorgen ervoor dat de ramen van uw kantoor, praktijk of school er weer spik-en-span uitzien. Een schoonmaakklus op hoogte? Geen probleem, onze medewerkers gebruiken speciale hulpmiddelen om uw ramen te boenen. Want schone ramen geven een schone indruk, voor personeel én klanten.

Ramen laten wassen door Schoonmaakbedrijf Hazenberg

Schone ramen zorgen voor een goede uitstraling van uw kantoor, school of praktijk. Helaas is het niet altijd mogelijk om het wassen van uw ramen zelf uit te voeren. Of uw ramen bevinden zich op grote hoogte of u heeft er simpelweg geen tijd voor. Laat uw glasbewassing uitbesteden aan Schoonmaakbedrijf Hazenberg. Wij bieden niet alleen dagelijkse schoonmaak, maar helpen u ook graag bij andere klussen.

Glasbewassing uitbesteden aan een professional

Of het nu gaat om de binnenkant, buitenzijde of dakramen: we leveren het glas altijd schoon aan, uiteraard zonder strepen. Onze medewerkers zijn gewend om op hoogte te werken en zijn gecertificeerd om hoge ladders en hoogwerkers te gebruiken. Veiligheid staat altijd voorop.

Voordelen uitbesteden glasbewassing

  • Schone, representatieve ramen
  • Meer lichtinval
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Eerlijke tarieven
  • Periodieke reiniging is mogelijk

Betrouwbaar en vakkundige glazenwassers: neem contact met ons op

Wilt u ons inschakelen voor glasbewassing? Wij maken met een professioneel team de glazen van uw pand, kantoor, fabriek, praktijk, school, winkel of woning in omgeving Groningen en Drenthe schoon. Of u nu uw ramen eenmalig of periodiek wilt laten wassen, ons team staat voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden of vraag een intakegesprek aan. We komen vrijblijvend bij u langs op locatie.