0599 - 581847

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Dakgoot schoonmaak

Home » Diensten » Dakgoot schoonmaak

De reiniging van uw dakgoot uitbesteden?

Regelmatige dakgoot schoonmaak is belangrijk voor het voorkomen van lekkages en het verlengen van de levensduur van de dakgoot. De professionals van Schoonmaakbedrijf Hazenberg maken uw dakgoot binnen no-time weer schoon en vuilvrij. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en ook voor andere schoonmaakklussen kunt u bij ons terecht!

Waarom is dakgoten schoonmaken belangrijk?

Goed onderhoud aan uw dakgoten is belangrijk om verstoppingen, lekkages en vochtproblemen te voorkomen. Vooral in de herfstperiode zorgen bladeren en takken ervoor dat water niet goed afgevoerd kunnen worden.

Verstoppingen in dakgoten zorgen voor veel schade. Daarom is het belangrijk dat u de dakgoten van uw woning, kantoor of bedrijfspand regelmatig laat schoonmaken. Zo komt u bovendien niet voor vervelende verrassingen en onnodige kosten te staan.

Dit levert een regelmatige dakgoot schoonmaakbeurt u op

  • Geen verstoppingen
  • Minder kans op lekkage of overstromingen
  • Geen wateroverlast
  • Geen onnodige kosten

Dakgoot schoonmaak uitbesteden

Het leeghalen en schoonmaken van dakgoten kan een gevaarlijke klus zijn. Zeker op grote hoogte. Schakel ons in voor dakgoot schoonmaak in Groningen, Drenthe en omgeving. Onze medewerkers werken met speciale apparatuur en zijn gecertificeerd om hoge ladders en hoogwerkers te gebruiken. We verwijderen het vuil uit de dakgoot en maken deze vervolgens schoon. Bovendien controleren we de staat van de woning en wanneer we aandachtspunten zien, melden we deze.

Voorkom een lekkage en neem contact op!

Zit uw dakgoot overvol met bladeren en takken? Of wilt u dit voorkomen? Schakel Schoonmaakbedrijf Hazenberg in voor het schoonmaken van uw dakgoten. Wij zijn actief in Groningen, Drenthe en omgeving, zowel particulier als zakelijk. Neem contact op voor meer informatie. Samen plannen we vervolgens een afspraak in.